Prima pagina

Stare civila

Evidenta Persoanelor

Pasapoarte

Permise

Compartimentul Stare Civilă se ocupă cu înregistrarea actelor și faptelor de stare civilă: nașteri, căsătorii, decese, precum și cu transcrierea certificatelor de stare civilă străine, schimbarea de nume pe cale administrativă

Anunt important!

În perioada stării de alertă, activitate de primire a cetățenilor la ghișeul compartimentului  se face doar pentru persoanele care au făcute programări telefonice. Pentru solicitarea unei programări se poate apela la nr. de telefon 0265-443417.

Persoanele care nu au programare nu vor putea fi primite.

La intrarea în sediul serviciului este obligatorie purtarea măștii și se va face un triaj epidemiologic, constând în controlul temperaturii cetățenilor, dezinfectarea obligatorie a mâinilor acestora și evitarea aglomerării de persoane, în special în zona ghișeului.

Vă informăm că, în conformitate cu art. 4 alin.5 din Legea nr. 55/2020, valabilitatea actelor de identitate, expirate din data de 01.03.2020 și până în prezent este prelungită cu încă 90 de zile de la data încheierii stării de alertă.

———–

Compartimentul Evidenta Persoanelor se ocupa cu punerea in legalitate a cetatenilor cu acte de identitate, carte de identitate si carte de identitate provizorie, precum si cu furnizarea de informatii din Registrul National de Evidenta Persoanelor, cu respectarea REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Anunt important!

Până la noi ordine, se suspendă activitatea punctului de lucru Târnăveni al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Mureș.

Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0265-260475.

Până la stabilirea metodologiilor de lucru, care să ne permită furnizarea acestor servicii, cetățenii se vor adresa Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Târgu Mureș, str. Călărașilor, nr.26-28

 

 

Leave a Comment

WordPress spam blocked by CleanTalk.