Prima pagina

Stare civila

Evidenta Persoanelor

Pasapoarte

Permise

Compartimentul Stare Civilă se ocupă cu înregistrarea actelor și faptelor de stare civilă: nașteri, căsătorii, decese, precum și cu transcrierea certificatelor de stare civilă străine, schimbarea de nume pe cale administrativă

Anunt important!

Datorită unor probleme tehnice existente la nivel central, termenul de producție al cărților de identitate este de 30 zile, putând fi prelungit cu încă 15 zile! Pentru urgențe, vă rugăm să solicitați înscrierea în audiență.

Pentru solicitarea de informații suplimentare, se poate apela la nr. de telefon 0265-443417.

La intrarea în sediul serviciului este obligatorie purtarea măștii, se va face dezinfectarea obligatorie a mâinilor  și se va evita aglomerarea de persoane în zona ghișeului.

Vă informăm că, în conformitate cu art. 4 alin.5 din Legea nr. 55/2020, valabilitatea actelor de identitate, expirate din data de 01.03.2020 și până în prezent este prelungită cu încă 90 de zile de la data încheierii stării de alertă.

———–

Compartimentul Evidenta Persoanelor se ocupa cu punerea in legalitate a cetatenilor cu acte de identitate, carte de identitate si carte de identitate provizorie, precum si cu furnizarea de informatii din Registrul National de Evidenta Persoanelor, cu respectarea REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Anunt important!

Până la noi ordine, se suspendă activitatea punctului de lucru Târnăveni al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Mureș.

Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0265-260475.

Până la stabilirea metodologiilor de lucru, care să ne permită furnizarea acestor servicii, cetățenii se vor adresa Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Târgu Mureș, str. Călărașilor, nr.26-28

 

 

Leave a Comment

WordPress spam blocked by CleanTalk.