Prima pagina

Stare civila

Evidenta Persoanelor

Pasapoarte

Permise

Compartimentul Stare Civilă se ocupă cu înregistrarea actelor și faptelor de stare civilă: nașteri, căsătorii, decese, precum și cu transcrierea certificatelor de stare civilă străine, schimbarea de nume pe cale administrativă

Compartimentul Evidența Persoanelor se ocupă cu punerea în legalitate a cetățenilor cu acte de identitate, carte de identitate și carte de identitate provizorie, precum și cu furnizarea de informații din Registrul Național de Evidența Persoanelor, cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Anunț important!

Până la noi ordine, se suspendă activitatea punctului de lucru Târnăveni al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Mureș.

Programarea pentru sediul din Târgu Mureș se face doar online, la adresa https://www.epasapoarte.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0265-260475.

Până la stabilirea metodologiilor de lucru, care să ne permită furnizarea acestor servicii, cetățenii se vor adresa Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Târgu Mureș, str. Călărașilor, nr.26-28.

Programarea online se face la adresa https://www.drpciv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Acte de identitate si certificate de stare civila