Prezentarea principalelor servicii oferite

 

Stare civila

Evidenta Persoanelor

Pasapoarte

Permise

Compartimentul Stare Civila se ocupa cu inregistrarea actelor si faptelor de stare civila: nasteri, casatorii, decese, precum si cu transcrierea certificatelor de stare civila straine, schimbarea de nume pe cale administrativa Compartimentul Evidenta Persoanelor se ocupa cu punerea in legalitate a cetatenilor cu acte de identitate, carte de identitate si carte de identitate provizorie, precum si cu furnizarea de informatii din Registrul National de Evidenta Persoanelor, cu respectarea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Anunt important!
      Ca urmare a adresei nr.50652/24.04.2017, a Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Mures, va informam ca incepand cu data de 21 iunie 2017, se suspenda temporar activitatea punctului de lucru al SPCEEPS Mures, deschis in municipiul Tarnaveni.      Incepand cu data de 21 iunie 2017, solicitarile pentru obtinerea de noi pasapoarte vor putea fi depuse doar la sediul SPCEEPS din Tirgu-Mures, str. Calarasilor, nr.26-28. Informatii suplimentare pot fi obtinute la nr. de telefon 0265-260475.
Pana la stabilirea metodologiilor de lucru, care sa ne permita furnizarea acestor servicii, cetatenii se vor adresa Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Tirgu Mures, str. Calarasilor, nr.26-28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Acte de identitate si certificate de stare civila